Nová technika

Technika a další technické věci jsou v dnešní době opravdu hodně populární. Já o tomhle vím své, protože si vzpomínám na svého přítele, jak stále toužil po všech novinkách, které se týkaly techniky. Opravdu jsem nikdy nepochopila, co je na tom tak zajímavého, a tak žádaného, že každý muž touží po každé nové technice a novince. Když jsem se zeptala přítele, co na tom vidí, tak mi řekl, že přeci každý muž chce mít nějakou novou technickou věc. Já osobně jsem na tom nic skvělého neviděla, spíš naopak. Já bych spíše měla něco kvalitní, než nové já sama jsem dbala na kvalitu než na kvantitu. A ovšem ale přítel byl v tomhle trošičku jiný.

Muži chtějí novinky v technice.

Přítel chtěl mít všechno nové, ale taky chtěl toho mít opravdu hodně. Nikdy jsem nepochopila, proč to takhle chce, jenomže znáte může. Protože muži jsou někdy nepochopitelní, protože mívají to svoje myšlení, které ne vždy my ženy pochopíme. Ale nechala jsem přítele v tom. Když to přítel takhle cítí, tak jsem ho nechala. A například já, když jsem chtěla minule parní žehličku na oblečení, tak mi přítel řekl, že je to úplně na nic. Jenomže mě by tato parní žehlička opravdu usnadnila život a pomohla by mi. Jenomže přítel mi řekl, že je to sice skvělá technická věc, ale u nás se prý nevyužije. Nevím jak vy, ale já tedy žehlím oblečení doma pravidelně.

Techniku má doma každý.

Vždycky když prádlo uschne, tak ho jdu vyžehlit. A navíc mě to taky baví a odreaguji se u toho a taky u žehlení vždycky sleduji své oblíbené seriály v televizi. A co vy? Vy taky doma žehlíte prádlo nebo ne? Protože je opravdu mnoho lidí, kteří chtějí stále nové technické vymoženosti, někomu je to ale zase úplně jedno a raději si nechává technické novinky a události ujít. To já ne. Sice nemusím doma úplně všechno, ale ráda se po technice dívám. Jenomže pokud máte doma blázna do techniky, někdy je to k nevydržení.